MindYou

- Vi skaber klarhed og retning

Executive Outplacement

 

Vores mål i alle outplacement opgaver er, at hjælpe dig styrket videre!

 

Det er ekstremt vigtigt, at du kommer hurtigt videre efter en opsigelse og begynder at fokusere på fremtiden, frem for at bebrejde fortiden.

Desværre er mange outplacement/genplacerings forløb blevet til en vare, hvor man giver folk en mappe og sætter dem ind i et standardforløb - det gør vi ikke! Det er vores erfaring at der er stor forskel på et almindligt outplacement forløb og et Executive forløb. Alene det at der er markant færre jobs i den helt tunge ende, gør at det er ekstremt vigtigt at stille helt skarpt fra starten.

 

Hos MindYou starter vi med personen bag karrieren og hjælper dig til at finde den bedste version af dig selv. Med dine styrker som udgangspunkt, hjælper vi dig trygt igennem afklaringsprocessen og videre derfra. Vores store erfaring med coaching og Executive Outplacement gør at vi kan hjælpe dig hurtigt og styrket videre.

Det er vigtigt, at situationen bliver brugt positivt til at komme videre på den rigtige måde. Når du er kommet ud på den anden side af afklaringsprocessen, vil du føle dig mere selvsikker og målrettet end tidligere - klar til at forfølge dit ønskejob.

 

 

I vores Executive Outplacement forløb kommer vi i dybden med nogle centrale spørgsmål såsom:

 

 

  • Hvad er der sket og hvordan har du det

 

  • Hvem er du, og hvad er dine styrker som person

 

  • Hvordan bruger du dine styrker bedst

 

  • Hvad der din lederprofil

 

  • Hvordan ser din personprofil ud – styrker og svagheder

 

  • Hvad motivere dig som leder

 

  • Hvad er dine ønsker for fremtiden

 

  • Netværk – hvordan bruger du det bedst

 

 

Du vil måske føle det som et chok og bebrejde dig selv, din chef og kollegaerne i starten lige efter din opsigelse. Det er helt naturligt. Du har muligvis ikke fået tid til at afklare situationen og der er en lang række spørgsmål og bekymringer som trænger sig på. Derfor sikrer vi, at du hurtigt kommer videre og i balance, så vi kan gå ind i den afklarende fase og sikre at du kommer videre på en god og effektiv måde.

 

Idet vi alle er forskellige tilpasser vi altid vores Executive Outplacement forløb individuelt. Læs også Exeutive Coaching

 

 

 

 

 

© MindYou Bagerstræde 18 3480 Fredensborg Tel. +45 7070 1040 CVR-nr.: 33398387