Om MindYou


MindYou er en dansk konsulentvirksomhed fokuseret på styrkebaseret rådgivning omkring team- og ledelsesudvikling samt Seniorkarrier.


Udover egne folk samarbejder MindYou med et stærkt netværk af konsulenter, coaches og falicitatorer på projektbasis. Denne fleksible opbygning gør, at vi altid kan sætte det rigtige team sammen til den specifikke opgave, uden at gå på kompromis med vores høje kvalitetskrav.


Alle MindYou's samarbejdspartnere er veluddannede og har stor erfaring fra erhvervslivet i at levere succesfulde  træningsforløb. De fleste af de konsulenter som vi samarbejder med,  er således uddannet professionelle coaches, og de deler alle en passion for at hjælpe mennesker med øge deres potentiale og skabe klarhed og retning.DET TROR VI PÅ


I alle forløb hos MindYou, starter vi altid med mennesket bag karrieren, før vi går videre. Det er vores erfaring, at mange mennesker ikke laver det de har lyst til, men nærmere det de mere eller mindre tilfældigt er havnet i. Vi tror på, at man først skal finde sin "indre ild", før man virkelig kan brænde igennem. Derfor er vores rådgivning og coaching altid individuelt planlagt og tager altid udgangspunkt i vores kandidaters styrke.
At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der.

 

- Søren Kierkegaard
Claus Allerup, stifter af MindYou.


Claus har for øje at skabe klarhed og retning ved at levere faglig og indsigtsfuld rådgivning omkring menneskelig adfærd, ledelse samt kommunikation mellem mennesker.


Claus skaber klarhed og retning ved at levere faglig og indsigtsfuld rådgivning, og undervisning i menneskelig adfærd, ledelse og kommunikation mellem mennesker.


Med sine stærke teoretiske kompetencer, og mange år som leder, har Claus opbygget en stor erfaring og indsigt i mennesker fra både danske og udenlandske virksomheder.


Det er ved at kombinere effektive modeller som eksempelvis Exquisite Performance Coaching™ modelen med sin dybe viden om Jung, at Claus skaber klarhed og retning i sin coaching og outplacement forløb - og opnår imponerende resultater med sine kunder.


Med sin altid underholdende og skarpe facon, har Claus undervist mere end 2.000 mennesker i virksomheder som Aon, Novo, Dong Lundbeck, Biogen, Mærsk, Danske Bank og Oticon mfl.

 


KONTAKTINFORMATIONER


Mobil: +45 4050 3639

Email: ca@mindyou.dk