Senior Outplacement


Vores mål med Senior Outplacement er, at hjælpe personen styrket videre!


Det er evident, at den afskedigede kommer hurtigt videre, og fokuserer på fremtiden, frem for at bebrejde fortiden.


Tendensen for outplacement forløb er, at de er blevet en vare, hvor man giver medarbejderen en mappe, og på den måde sætter den enkelte ind i et standardforløb - det gør vi ikke!


Hos MindYou starter vi med personen bag karrieren, og hjælper den enkelte til at finde den bedste version af sig selv. Med personens styrker som udgangspunkt, hjælper vi vedkommende trygt igennem afklaringsprocessen og videre derfra.


Det er vigtigt, at situationen bliver brugt til positivt at komme videre på den rigtige måde. Når personen er kommet ud på den anden side af afklaringsprocessen, vil han eller hun føle sig mere selvsikker, og målrettet end tidligere - klar til at forfølge sine ønskejobs.


Vores Senior Outplacement forløb er funderet på den Styrkebaserede Transformationsmodel, som er opdelt i 3 faser.


I forløbets første fase, det "Styrkende fundament", går vi i dybden med centrale spørgsmål såsom:

 

Hvad er der sket og hvordan har du det


Hvem er du, og hvad er dine styrker


Hvordan bruger du dine styrker bedst


Hvor vil du hen


Hvad er dine ønsker for fremtiden


 

Følgerne af en opsigelse er ofte, at medarbejderen føler det som et chok, og bebrejder sig selv, sin chef og kollegaerne. Vedkommende har muligvis ikke fået tid til at afklare situationen, og der er en lang række spørgsmål og bekymringer, som trænger sig på. Derfor sikrer vi, at medarbejderens "Styrkende fundament" er stærkt forankret, at medarbejderen kommer i balance, og altid kan vende tilbage til sit fundament hvis nødvendigt. Herefter påbegynder vi fasen ”Afklaret Outplacement.


MindYou tilbyder rådgivning til enkeltpersoner og grupper af medarbejdere. Et Senior Outplacement forløb kan sammensættes på mange måder. Oftest er det helt konkrete ting der er behov for rådgivning og støtte til:

 

Individuel plan for forløbet - Herunder også tidsplan for mål


Støtte til at udforme en plan for dagligdagen


Udformning, optimering og "syretest" af CV


Rådgivning om brug af job portaler, udnyttelse af professionelle og sociale netværk samt dialog med headhuntere


Forberedelse til jobsamtale


 

Eftersom Outplacement ikke er en standardvare, skræddersyer vi altid det helt specifikke forløb til Jeres medarbejdere, og virksomhedens behov. Kontakt os til en nærmere dialog og sparring.