Skab varige forbedringer i ledelsens effektivitet, og giv dem redskaber til at inspirere folk omkring sig.Hjælp dine ledere med at tilpasse deres fremtoning, så de motiverer og inspirerer deres ansatte.


Forstå ledernes styrker og svagheder og tilrettelæg programmer for øgede præstationer.


MindYou's Transformationel Leadership program - 360 grader analyse, går i dybden med alle aspekter inden for lederudvikling i din virksomhed.


Vores erfarne konsulenter vil guide dine ledere igennem otte ledelsesdimensioner, og sætte dem i stand til at vurdere egne kvalifikationer på hvert af disse områder. Vi vil hjælpe dig med at udarbejde en strategi for en fremadrettet, vedvarende udvikling på individuelt plan såvel som på team- og organisationsniveau.


Med Transformational Leadership program får du:


Et stærkt og afbalanceret ledelsesteam der producerer resultater i en hvilken som helst virksomhedskultur.

Ledere, der er i stand til at omsætte det lærte til at løse problemstillinger og udfordringer på arbejdspladsen.

Din lederstab vil være udrustet med praktiske værktøjer, der kan hjælpe dem med at forbedre deres relationer til virksomhedens vigtigste interessenter.


Programmet kan tilpasses, så den passer præcist til din virksomheds behov.

 

Anvendelsesmuligheder:


Tilrettelæg et program for en fortløbende lederudvikling:  der giver dig et glimrende værktøj til at måle dine lederes kompetenceprofil, deres styrker og udfordringer over tid, og gør det muligt at tilrettelægge en praktisk og fokuseret plan for lederudvikling.

Skab forbedrede relationer til essentielle interessenter: vi tilbyder en personlig og sjov hjælp til at fremme dine lederes evner til reflektere over egne reaktionsmønstre. Herigennem lærer de at tilpasse deres fremtoning og skabe mere effektive relationer.

Medarbejder- og selvcoaching Personprofilen kan anvendes til at afsløre mulige blinde pletter i den enkeltes ledelsesstil og herigennem fremme de gode lederkvaliteter.