Ny Senior Lederprogram

MindYou

- Vi skaber klarhed og retning

Læs mere om:

 

Senior foredrag

 

Senior Coaching

 

Senior dagsprogram

 

Senior lederprogram

 

Senior Outplacement

 

 

Senior Lederprogram

 

 

Er seniorpolitik en varm kartoffel hos Jer – er Jeres ledere klædt på til fremtidens demografi?

 

Alle ved at afklaret og motiveret medarbejdere medvirker til en positiv bundlinje, alle ved ligeledes, at vi har forskellige faser og behov, alt efter hvor vi er i livet. Søren Kierkegaard skrev således ”livet leves forlæns men forstås baglæns”.

 

Derfor giver det jo rigtigt god mening når man høre de yngre ledere sige ”jeg forstår ikke helt seniorers verden” og mange lederne føler sig derfor dårligt klædt på til at tage MUS eller Senior samtale. Det viser at sig faktisk at hele 94% af seniorerne ikke har fået tilbudt en ”Senior Samtale” som kan bringe klarhed og retning i sidste del af deres karriere – til stor gavn og udbytte for både virksomheden og senioren.

 

Ud over at den åbenlyse CSR værdi, så er mange ledere er ikke opmærksomme på den store værdi der ligger at italesætte og forstå hvad der sker seniorenes verden. Senest undersøgelser viser at næsten 40 % af seniorerne forlader arbejdsmarked ufrivilligt, oftest pga. dårlig ledelse/manglende forståelse og/eller for meget arbejdspres – og det påvirker bestemt ikke bundlinjen positivt!

 

Foredraget er typisk et spændende 2 timers inhouse foredrag hvor vi bringer Klarhed og Retning for Jeres ledere, så de bliver endnu bedre til at håndtere seniorerne, til gavn for både menneskerne og bundlinjen.

 

Målet er at gøre både ledere endnu bog medarbejde får afklaret medarbejdere og derved skabt en bedre bundlinje.

 

 

Vi skræddersyer selvfølgelig gerne helt specifikke forløb til Jeres virksomheds behov og I er altid velkomne til at kontakte os til en nærmere dialog og sparring.

 

© MindYou Bagerstræde 18 DK-3480 Fredensborg Tel. +45 7070 1040 CVR-nr.: 33398387